O NAMA

Privredno društvo za izvođenje građevinskih radova "Ratko Mitrović construction" d.o.o. Čačak je privatna firma, osnovana 2007. godine.  Osnovna delatnost preduzeća obuhvata izvođenje građevinskih radova na objektima:

  • Visokogradnje (industrijski, poslovni, stambeni, sportski, montažni armirano-betonski),
  • Niskogradnje (mostovi, saobraćajnice, objekti parternog uređenja),
  • Hidrogradnje (vodovodi, rezervoari, bazeni za kupanje, kišna i fekalna kanalizacija)

Posebno mesto u okviru naših aktivnosti zauzima proizvodnja i prodaja betona (za treća lica), izrada montažnih elemenata, armature, betonske galanterije, kao i betonskih elemenata po narudžbini.

Posedujemo sopstvenu mehanizaciju i građevinske mašine što nam omogućava brzo i kvalitetno obavljanje građevinskih radova za koje smo angažovani. Istovremeno, u mogućnosti smo da pružimo usluge iznajmljivanja naše opreme drugim izvođačima.

Preduzeće zapošljava oko 50 stručnjaka svih specijalnosti, osposobljenih za izvođenje i najsloženijih radova u građevinarstvu, uz mogućnost dodatnog angažovanja kooperanata i podizvođača u skladu sa potrebama preduzeća.

Rad na stalnom unapređenju kvaliteta proizvoda primarni je zadatak svih zaposlenih u preduzeću. U tom smislu preduzeće poseduje sertifikat za sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008: IQ Net i domaći - JUQS.