IZVOĐENJE GRAĐEVINSKIH RADOVA

Osnovna delatnost firme "Ratko Mitrović Construction" d.o.o. je izvođenje građevinskih radova. U tom smislu bavimo se izvođenjem objekata:

  • Visokogradnje
  • Niskogradnje
  • Hidrogradnje

Posebno želimo da istaknemo veliko iskustvo koje posedujemo u rekonstruckiji i sanaciji svih vrsta objekata.

VISOKOGRADNJA

U oblasti visokogradnje posedujemo kadrovske i tehničke kapacitete koji nam omogućavaju uspešno izvođenje objekata kao što su industrijski, poslovno-stambeni objekti, sportske hale, kulturno-istorijski i drugi objekti javne namene, te veliki trgovački centri. Gotovo svaki objekat je moguće u potpunosti ili delimično izvesti kao montažni ili polumontažni sklop od elemenata koje izrađujemo u sopstvenim proizvodnim pogonima.

* Poslovni objekat "Centar" u Čačku
Uradili smo kompletnu konstrukciju, odnosno temelje, zidove, stubove, krovnu konstrukciju i pokrivanje.

* Tržni centar "Merkator" u Čačku
Uradili smo kompletnu armirano-betonsku konstrukciju, površine P=18.000m2

* Prehrambeno ugostiteljska škola u Čačku
Urađen je kompletan objekat sa svim građevinskim, građevinsko-zanatskim i instalaterskim radovima, površine 4.890m2.

NISKOGRADNJA

U okviru niskogradnje bavimo se rekonstrukcijom i sanacijom saobraćajnica manjeg obima, mostova, kao i parternim uređenjem oko poslovnih i stambenih objekata. U ovom delu značajno mesto zauzima program betonske galanterije koju izrađujemo u sopstvenim proizvodnim pogonima, a koju zatim ugrađujemo na objektima niskogradnje za čije smo izvođenje angažovani.

*Most - viadukt
Urađena je sanacija konstrukcije mosta – viadukta na M5 magistralnom putu na obilaznici oko Čačka.

HIDROGRADNJA

Jedna od oblasti gde smo se posebno istakli u prethodnim godinama i po čemu smo prepoznatljivi jeste izvođenje objekata hidrogradnje, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. U tom smislu posedujemo veliko iskustvo u izgradnji i sanaciji vodovoda, rezervoara, bazena za kupanje, fabrika za prečišćavanje pitke vode, fabrika za prečišćavanje otpadnih voda, te kišne i fekalne kanalizacije.